oferta e kredisë ndërmjet individëve

euro10,000.00

La description

Type : Offrir des services
Date : novembre 24, 2020
Emplacement : 76, rue Ismail Qemali Dragodan Pristina

Nëse unë jam atje, duhet të ndaj dëshminë time të huasë tek një individ. Unë kam qenë viktimë e anarkistëve disa herë. por është në një forum që kam dëgjuar për një huadhënëse të quajtur Znj. Marie Madeleine nga EURO-CEDIT dhe këshilltarin e saj financiar i cili bën kredi, kështu që unë e kontaktova atë për të më dhënë një kredi prej 350,000 €. Pasi studioi dosjen time, ai pranoi të ma jepte këtë hua, gjë që unë nuk e besoja aspak. Më 04/11/2020 këshilltari i tij financiar më kontaktoi për të më thënë se transferimi im është bërë por është në pritje të vlefshmërisë për një depozitë të kostove të garancisë që justifikon mandatin e kthimit për pagesë mujore, të cilën unë akoma nuk e besoja, duke parë që ata më kishin marrë tashmë në mënyrë të përsëritur. Pastaj u nisa, kontrolloni kutinë time dhe gjeta letrën e transferimit të nënshkruar dhe të vulosur dhe këshilltari më bëri të kuptoj sapo bëra depozitën, garancinë, duke verifikuar aftësinë time për të paguar, unë do të kem urdhrin e v. Kjo do të më ndihmojë të bëj një disbursim në bankën time dhe befasisht zbulova në llogarinë time 350,000 € që jeni duke pritur të bëni një hua të çfarëdo shume me këtë zonjë. Ju lutemi, kontaktoni këtë zonjë në mënyrë që të mos shkëputem më sepse ata më anarkizuan për një shumë prej 4,800 € para se ta gjenin këtë zonjë në mënyrë që të mos mashtroheshin nga hajdutët.

Envoyez-le à vos amis

L'annonceur savait que vous aviez trouvé son annonce sur le site Mazadoka pour plus de confirmation et une communication plus facile

Rediger un avis
Conseils de sécurité

Utilisez un site sécurisé pour rencontrer le vendeur
Évitez les transactions en espèces
Méfiez-vous des offres irréalistes

Annonces en vedette